. China Tote Bag, Printed, Cute, Zipper, Cotton Tote Bag Supplier lan Produsen |Jingermi
Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Tote Bag, Printed, Cute, Zipper, Cotton Tote Bag

Katrangan prasaja:

Karung layar, karung katun, karung oxford, karung poliester, apron, karung katun bisa dipesen lan karung linen, karung kanvas, karung layar bakal disesuaikan Promosi hadiah iklan
Katun murni Kain katun murni nduweni hygroscopicity lan breathability sing apik, permukaan kain kasebut alus lan teksture alus, nanging ora lancar.
Ana majalah cilik kayata dumpling beras ing lumahing kain, sing rawan kusut, mula dicekel kanthi kuat nganggo tangan banjur ngeculake rapat kanggo nggawe lipatan sing jelas.
Katun spinned nandheske gaya katun spun, nduweni kaluwihan saka kain katun, lan ing kahanan garing lan udan, nduweni elastisitas sing apik lan tahan abrasi, lan dimensi sing stabil.
Tingkat shrinkage banyu sing cilik ditondoi kanthi angel ditarik, gampang dicuci kerut, lan gampang garing.


Panjaluk Produk

Page produk

Alur kerja

jeneng produk Tote bag
rega referensi 0.25 USD
Jumlah lot dhisikan 300PCS
deadline 25 dina sawise pesenan
OEM Bisa
Area produksi Cina
liyane Kanthi kemasan

Keuntungan produk

Nemtokake ukuran tas tangan:

Pisanan, ukuran tampilan tas sing digawa kudu ditemtokake, nanging standar volume tas sing digandhengake karo volume artikel sing bener-bener ana, lan yen gedhe banget, bahan kertas bakal boros lan ora ana gunane. cilik banget.Iku angel kanggo ngemas lan njupuk.

kepriye?Mesthi, sampeyan kudu mikir babagan carane ngirit ruang paling dhisik, nanging sampeyan pengin nggawe horisontal utawa vertikal?Ing kene, kita nimbang ukuran kertas cetak, nanging ana sawetara sing ora cukup dawa nalika dikemas kanthi horisontal.Tas tangan kudu nyingkiri semi-printing, nyuda langkah-langkah, ngirit kertas, lan nyuda langkah-langkah ikatan.Mesthi, yen sampeyan ngluwihi sawetara kertas kanthi horisontal lan vertikal, sampeyan mung bisa nempelake rong lembar ing tas siji!

Nalika area cetak kertas diidini, sing dawa vertikal umume dikemas vertikal, lan contone, tas tangan kanggo kemasan minuman keras utawa tas hadiah kanggo rokok diadopsi.Uga, aku nemokake siji kanggo wanita.Kosmetik lan sandhangan wanita umume dikemas vertikal, dene kosmetik lan busana pria asring dikemas kanthi horisontal, kayata godhong teh lan kue bulan.Ana rong tas tangan sing dibungkus rokok ing pasar, loro ing arah vertikal, papat ing arah horisontal, papat ing arah vertikal, lan lima ing arah vertikal.Aku wong seneng Pack vertikal, gampang kanggo njupuk, lan relatif resik, minangka gantos kanggo tas hadiah ing kothak rokok!

Nemtokake nomer lan panggonan seko item, nimbang ukuran maksimum item, lan banjur miwiti nentokake ukuran tas tangan.Umumé, nggawe luwih dawa ing arah dawa (bab 10 mm) lan maneh ing arah jembaré (bab 5 mm).Ing oposisi kanggo mbungkus exaggerated, kang katon kaya tas hadiah ing bungkus rokok, karo loro ngeculke.Iku katon kaya papan, sampeyan ora bisa sijine 3 utawa 4 ing, iku njupuk bahan, lan iku ora menarik.Mung sijine loro tas tangan lan nggawe circumference sethitik luwih amba.Kaya sing sampeyan ngerteni, tas kasebut cilik, nanging rasane nyata banget.Hadiahe pancen marem.Aku ora mikir yen pelit!

Sawise dimensi njaba tas mbeta wis ditemtokake, gambar piring pedhang kudu diwiwiti.Sampeyan kudu miwiti ngrancang rancangan tanpa cepet-cepet.Jarang nggambar piring pedhang dhisik, paling ora nggambar garis indentasi, konfirmasi piring pedhang dhisik, banjur mbenerake gambar internal.Saben gambar gerakane, sampeyan kudu nyetel gambar internal.

Bahan Poliester MOQ 300 pcs
Desain Ngatur Wektu sampel kaping 7
werna pewarnaan Wektu produksi kaping 10
ukuran 105*200 Packing 1 pc/opp tas
logo Ngatur Syarat-syarat pembayaran pingpong kuwi,
asale Cina Pembayaran mudhun Bayar 30%
Keuntungan kita: Taun pengalaman profesional;layanan terpadu saka desain kanggo produksi;respon cepet;manajemen produk apik;produksi cepet lan proofing.

Kapindho, nggambar gambar piring pedhang

Gambar kanggo versi piso tas bisa digambar nganggo piranti lunak CAD, utawa nganggo piranti lunak kayata AI, FH, lan CD.Iku gumantung ing fitur saka Staff desain.Urutan gambar yaiku nggambar permukaan sing gedhe, nggambar bukaan lem lan lipatan liyane, nyetel rincian, lan pungkasane mriksa dimensi.

Papat sisih 1, ①②③④ yaiku sing kudu kita nemtokake dimensi.Umumé, jembaré L sisih ① 0.5-1 mm luwih cilik tinimbang jembaré A sisih ③, lan gampang nempel ing tas mbeta lan melu mlebu.Ing wektu sing padha, lumahing nempel nyusut mlebu lan pinggiran dicegah saka nyedhaki lipatan supaya tancep ora nyenyet.

Amarga jembaré A saka 2 lan ③, amba saka K iku 45 °, supaya jarak saka B iku setengah jembaré saka A.

3. Setengah jembaré G siji kertas sisih ing ngisor tas mbeta punika 1,5 kaping B, kang utamané njamin kekuatan adesif, lan jarak iki bisa diatur dening ukuran kertas printing nyata.Ora mengaruhi ukuran tampilan tas tangan.Nanging, kudu paling sethithik setengah saka ambane A saka telung lokasi.Yen ora, loro-lorone ora bakal tetep bebarengan.Mesthine luwih cilik tinimbang ambane A.

4, Setengah jembaré port lim F 20 mm, nanging kurang saka setengah saka A!Ana garis lim ing port lim, supaya kudu ditampilake.Ngindhari benang lengket ing situs getihen (3-5 mm) saka tutuk sing lengket.Bisa dikurangi kanthi tepat miturut jembar kertas.

5. Dhuwur P saka crease ing tas mbeta umume 30-40 mm.Paling ora 5 mm luwih gedhe tinimbang jarak pinggir bolongan tali.

6. Jarak saka pinggir ndhuwur bolongan tali umume 20-25 mm.Ora ana watesan sing tetep.Pengeboran bolongan kanggo ngindhari bagean teks penting supaya ora mengaruhi tampilan.Jarak pucuk driji liwat rong bolongan tali umume 2/3 saka ambane tas tangan.Cathetan Tata letak duwe 8 bolongan tali lan pinggiran ndhuwur simetris!Elinga 4 bolongan tali ndhuwur nalika nggambar.

7. Nalika nggambar gambar, mbayar manungsa waé menyang sisih lan lipatan adesif!Yen ora, bakal angel kanggo melu kothak.

8. Nemtokake bobot utawa kekandelan saka kertas, lan pabrik pedhang bisa utamané nemtokake dhuwur saka pedhang lan baris.Kertas umum kanggo tas tangan yaiku 250 g-300 g kertas senggol, kekandelan 250 g kertas kertu putih umume udakara 0,31 mm, lan kekandelan 300 g kertas kertu putih umume udakara 0,4 mm.

9. Nemtokake arah cokotan, lan cokotan piring piso lan cokotan saka print gampang kanggo cocog.

10. Dimensi ditampilake kanthi jelas lan panah nuduhake posisi kasebut.Priksa kasebut kanthi teliti, nalika tampilan wis rampung, lan paling cocog dawa lokal ing arah padha supaya padha karo dawa total!

Katelu, desain njaba lan panyiapan saka Kerajinan

1. Desain tampilan umume kudu cocog karo warna lan gaya obyek.Desainer umum percaya yen ora ana masalah.Sampeyan kudu ngemot karakteristik industri.

2. Aja teks utama desain ngarep lan mburi karo creases!Luwih becik ora ana teks ing persimpangan sawetara garis lipatan ing sisih pinggir.Yen ora, creases bakal mengaruhi.Rancang tas rokok kanggo nyegah lipatan ing sisih liyane.

3. Yen kertas saka tas mbeta lan kertas saka materi packaging ing lumahing utama ora cocog, katon kudu cedhak sabisa.

4, Film tutup warata, utamane film tutup cahya, aplikasi adesif ora rata, lan gampang digunakake!

Deskripsi Manufaktur

Nalika nggawe tas jinjing, luwih dhisik pilih awak utama.Njlentrehake sapa sing arep disebarake lan jenis pemandangan apa sing arep sampeyan gunakake, lan pilih warna, ukuran, lan wangun tas sing cocog karo tujuan sampeyan.
Ing gaya promosi dodolan, kita duwe antrian luwih saka 1000 barang kanggo tas, mula sampeyan mesthi bakal nemokake produk sing cocog karo tujuan sampeyan, kayata barang, wujud, lan jinis sing murah.
Eco-tas kanggo promosi dodolan bakal efektif banget yen digunakake.Supaya tas bisa digunakake, penting banget yen tas kasebut gampang digunakake lan desaine gampang digunakake saben dina.Ing gaya promosi sales, kita wis nyiapake tas sing bisa dijenengi kanggo macem-macem cara printing saka printing werna siji kanggo printing werna lengkap kayata inkjet, supaya sampeyan bisa bebas ngrancang sawetara.

Pambuka perusahaan

Tampilan rinci

Sertifikat Authentication

Sertifikat FAMA
Sertifikat CQC
Sertifikat EN71
Sertifikat SGS
Sertifikat ISO
Sertifikat BSCI

  • Produk sadurunge:
  • Produk sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita