. Kantong Silikon China, Gantungan Kunci, Dompet, Tas, Kasus, Pemasok lan Produsen Koin |Jingermi
Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Kantong Silikon, Gantungan Kunci, Dompet, Tas, Kasus, Koin

Katrangan prasaja:

a, Desain produk unik, desain macem-macem, logo karet ora rata bisa digantung mudhun, logo print bisa dirancang, werna urip, desain cetha, gambar nyata.
b, Non-slip jampel apik, lan nyaman tanpa ninggalake bekas driji.
c, sehat lan ramah lingkungan, ora ana ambu ora enak, tahan gempa, tahan jamur, tabir surya, tahan lan lunyu, tahan tuwa, tahan korosi, tahan lama;
d, elegan lan ayu, alus lan nyaman, bisa diselehake dhewe, kedap swara terisolasi lan gampang dicuci (bisa dicuci nganggo banyu seger lan bisa digunakake bola-bali);
f, ukuran wangun bisa egois, kekuatan luh dhuwur, flatness apik, resistance suhu dhuwur;


Panjaluk Produk

Page produk

Alur kerja

jeneng produk Kantong silikon
rega referensi 1.55 USD
Jumlah lot dhisikan 300PCS
deadline 25 dina sawise pesenan
OEM Bisa
Area produksi Cina
liyane Kanthi kemasan
Lingkup aplikasi Iki ditrapake ing pirang-pirang kasus kayata gaya desain busana olahraga, unisex, hadiah bisnis, promosi pariwara, pengetan pariwisata, lsp.

Keuntungan produk

Fitur produk:

1. Digawe saka 100% silika gel murni, kain alus, tahan luh lan ngrasa apik.

2. Alamiah ora mbebayani, non-beracun lan tasteless, non-korosif, pangayoman lingkungan.

3. Nduweni anti banyu, non-adhesive lan resistance nyandhang super kuwat lan adhesiveness kuwat.

4. Desain lan werna bisa dipesen miturut kabutuhan.

5. LOGO iku kombinasi karakter lan desain Cina lan Inggris, lan LOGO bisa nganggo indentation, indentation utawa printing sutra.

6. Jaminan kualitas, tension ora deform lan ora pecah.

7. Kualitas terjangkau lan terjamin.

Fitur lan kaluwihan produk silika gel

1. Resistance suhu dhuwur: Rentang suhu sing ditrapake -40 ~ 230 ℃, bisa digunakake ing oven microwave lan oven.Mangkuk, piring, lan kothak nedha awan sing bisa nahan gelombang mikro kabeh digawe saka gel silika.

2. Gampang kanggo wisuh: Produk silika gel diprodhuksi dening silika gel bisa di resiki dening wisuh banyu lan uga bisa sakabeheng ing dishwasher.

3, Umur dawa: Kinerja kimia saka bahan gel silika stabil, lan produk sing diprodhuksi duwe umur luwih dawa tinimbang bahan liyane.

4, Alus lan nyaman: Thanks kanggo softness saka bahan silika gel, produk wangun jajan krasa apik, banget alus lan ora deform.

5, Macem-macem werna: Sampeyan bisa nyampur macem-macem werna ayu miturut kabutuhan.Ngatur desain unik lan

6. Perlindhungan lingkungan Non-beracun: Ora ana bahan beracun lan mbebayani sing diasilake saka pabrik bahan mentah menyang kiriman produk rampung.

7. Kinerja insulasi listrik: Karet silikon nduweni resistensi dhuwur, lan nilai resistensi isih bisa tetep stabil ing sawetara suhu lan frekuensi sing amba.Ing wektu sing padha, gel silika nduweni resistensi sing apik kanggo discharge korona voltase dhuwur lan discharge busur, kayata insulator voltase dhuwur, tutup voltase dhuwur televisi, lan komponen listrik.

8. Resistance suhu kurang: Titik kritis suhu operasi minimal karet biasa yaiku -20 nganti -30 derajat, nanging karet silikon isih nduweni elastisitas sing relatif apik ing -60 nganti -70 derajat.Sawetara formulasi khusus karet silikon bisa tahan suhu sing sithik banget kayata dering segel suhu rendah.

9. Konduktivitas: Kanthi tambahan pengisi konduktif kayata karbon ireng, karet silikon nduweni kinerja konduktif sing apik, kayata titik kontak konduktif keyboard, bagean elemen pemanas, bagean tahan elektrostatik, tameng kanggo kabel tegangan dhuwur, fisioterapi medis.Film konduktif terapeutik lan liya-liyane.

10. Tahan cuaca: Karet biasa decomposes kanthi cepet ing tumindak ozon amarga discharge korona, karet silikon ora kena pengaruh ozon, lan kinerja fisik rada suwe ing sinar ultraviolet lan kondisi iklim liyane.Ana mung sawetara owah-owahan, kayata bahan sealing digunakake njobo.

11. Konduktivitas termal: Kanthi tambahan sawetara pengisi konduktif termal, karet silikon nduweni konduktivitas termal sing apik ing lembaran boros panas, bantalan segel konduktif panas, mesin salinan, roller konduktif panas faksimili, lsp.

12. Radiasi resistance: Ing resistance radiation saka phenyl klompok-ngemot karet silikon wis apik banget, contone, kabel listrik terisolasi, konektor kanggo pembangkit listrik tenaga nuklir, etc.

Bahan silikon MOQ 300 pcs
Desain Ngatur Wektu sampel kaping 7
werna pewarnaan Wektu produksi 15th
ukuran 55*40 Packing 1 pc/opp tas
logo Ngatur Syarat-syarat pembayaran pingpong kuwi,
asale Cina Pembayaran mudhun Bayar 30%
Keuntungan kita: Taun pengalaman profesional;layanan terpadu saka desain kanggo produksi;respon cepet;manajemen produk apik;produksi cepet lan proofing.

Deskripsi Manufaktur

Bahan karet sing wis dipotong dilebokake ing mesin penet kanthi set cetakan, lan panas lan tekanan ditrapake kanggo mencet.Ana telung jinis utama cara ngecor karet silikon: ngecor kompresi, ngecor transfer, lan ngecor injeksi.

[Cetakan kompresi] (Ngecor tekanan langsung) Iki minangka cara ngecor kanthi nempatake bahan karet langsung ing cetakan.Iku cocok kanggo persil cilik lan duwe kauntungan saka biaya jamur kurang.

[Transfer ngecor] (Injection ngecor) Iki minangka cara ngecor kang jumlah dibutuhake saka bahan karet diwutahake kanthi manual, lan cocok kanggo manufaktur produk sing nandheske katon.Sanajan sampeyan bisa nggawe produk kualitas dhuwur, biaya cetakan lan bahan rada dhuwur.

[Ngecor injeksi] (Ngecor injeksi otomatis) Molding dileksanakake nggunakake silinder sing kanthi otomatis nimbang materi karet lan injects menyang cetakan.Sampeyan bisa ngasilake kanthi akeh, nanging biaya cetakan luwih dhuwur tinimbang cetakan transfer.

Pambuka perusahaan

spanduk

Tampilan rinci

Sertifikat Authentication

Sertifikat FAMA
Sertifikat CQC
Sertifikat EN71
Sertifikat SGS
Sertifikat ISO
Sertifikat BSCI

  • Produk sadurunge:
  • Produk sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita