Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Produk Silicon

  • Kantong Silikon, Gantungan Kunci, Dompet, Tas, Kasus, Koin

    Kantong Silikon, Gantungan Kunci, Dompet, Tas, Kasus, Koin

    a, Desain produk unik, desain macem-macem, logo karet ora rata bisa digantung mudhun, logo print bisa dirancang, werna urip, desain cetha, gambar nyata.
    b, Non-slip jampel apik, lan nyaman tanpa ninggalake bekas driji.
    c, sehat lan ramah lingkungan, ora ana ambu ora enak, tahan gempa, tahan jamur, tabir surya, tahan lan lunyu, tahan tuwa, tahan korosi, tahan lama;
    d, elegan lan ayu, alus lan nyaman, bisa diselehake dhewe, kedap swara terisolasi lan gampang dicuci (bisa dicuci nganggo banyu seger lan bisa digunakake bola-bali);
    f, ukuran wangun bisa egois, kekuatan luh dhuwur, flatness apik, resistance suhu dhuwur;