Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Produk Jahit

  • Tote Bag, Printed, Cute, Zipper, Cotton Tote Bag

    Tote Bag, Printed, Cute, Zipper, Cotton Tote Bag

    Karung layar, karung katun, karung oxford, karung poliester, apron, karung katun bisa dipesen lan karung linen, karung kanvas, karung layar bakal disesuaikan Promosi hadiah iklan
    Katun murni Kain katun murni nduweni hygroscopicity lan breathability sing apik, permukaan kain kasebut alus lan teksture alus, nanging ora lancar.
    Ana majalah cilik kayata dumpling beras ing lumahing kain, sing rawan kusut, mula dicekel kanthi kuat nganggo tangan banjur ngeculake rapat kanggo nggawe lipatan sing jelas.
    Katun spinned nandheske gaya katun spun, nduweni kaluwihan saka kain katun, lan ing kahanan garing lan udan, nduweni elastisitas sing apik lan tahan abrasi, lan dimensi sing stabil.
    Tingkat shrinkage banyu sing cilik ditondoi kanthi angel ditarik, gampang dicuci kerut, lan gampang garing.