Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Kontrol kualitas

Alur kerja

12

Aliran Inspeksi

12 - 副本

Sistem Kontrol Kualitas

Kabeh produk sing diprodhuksi ing pabrik kita dhewe lan pabrik sing kerja sama dipriksa kanthi tliti ing omah.

Kita nggarap produksi adhedhasar standar kualitas saka perspektif pelanggan.

Sawise mriksa, wong sing tanggung jawab nganakake pemeriksaan sampling rong langkah lan ngirim produk sing aman menyang pelanggan.

Kontrol kualitas (5)
Kontrol kualitas (3)
Kontrol kualitas (6)
https://www.dgjemgift.com/news/
Kontrol kualitas (1)
Kontrol kualitas (4)