. Gantungan kunci pacangan PVC China, PVC alus, Gantungan kunci Boneka, Supplier lan Produsen Kartun |Jingermi
Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Gantungan kunci pacangan PVC, PVC alus, Gantungan kunci boneka, Kartun

Katrangan prasaja:

Uga dikenal minangka PVC Creative Flag Keychain (PVC Keychain),

Umume katon kasusun saka bagean karet PVC + chain hardware.

Dadi modis lan ayu.Ana akeh jinis gantungan kunci PVC, kayata kartun, merek, garis produk, lsp.

Kanthi milih rantai kunci sing disesuaikan miturut ide kunci kasebut, ora mung ngemot perasaan lan individualitas individu, nanging uga

Nggawa liyane fun kanggo dhewe nalika menehi raos luwih saka dhewe.

Bisa diprodhuksi kanthi lengkap miturut desain sampeyan tanpa mbatesi jumlah


Panjaluk Produk

Page produk

Alur kerja

jeneng produk Lava-Keychain
rega referensi kanggo 0.75 USD
Jumlah lot dhisikan 300PCS
deadline 10 dina sawise pesenan
OEM Bisa
Area produksi Cina
liyane Kanthi kemasan

keuntungan produk

Produk PVC rampung tanpa rasa, ora duwe rasa beracun kanggo kulit lan sistem pernapasan manungsa, desain sing jelas, warna sing jelas, lan font lan desain telung dimensi.Proses kerajinan iki prasaja, produk sing prasaja lan murah, regane relatif murah, lan bisa diarani produk kasebut apik lan regane murah.Kita uga bisa nggawe produsen souvenir travel kayata stiker kulkas, tag bagasi, matras cangkir, lan sapiturute miturut panyuwunan pelanggan. Kami profesional ngasilake produk PVC, produk kalebu jinis: tetenger PVC, jepit rambut PVC, papan PVC U, tag bagasi PVC, PVC. nduwèni ponsel, PVC kloso non-slip, PVC kulkas segel, PVC kartun, PVC nduwèni tombol, PVC cangkir Mat, pigura foto pvc, PVC watch band.Panggunaan utama yaiku aksesoris pribadi, perlengkapan pribadi, hadiah kanggo kegiatan perusahaan perusahaan, hadiah cilik, barang promosi kanggo iklan department store, barang promosi, hadiah, hadiah cilik.Fitur produk: Loman, tahan suwe, telung dimensi, sregep lan kompak.Produk bisa dipesen kanthi standar, warna, kekandelan, kelas, kemasan, lan liya-liyane miturut syarat pemasok, teknologi layar layar, standar ukuran bisa digawe miturut panyuwunan supplier, LOGO.Bisa duwe efek 2D utawa 3D lan uga bisa dicithak layar.We welcome pitakonan babagan produksi sampel lan kunjungan.

Bahan ATBC-PVC MOQ 300 pcs
Desain Ngatur Wektu sampel kaping 7
werna pewarnaan Wektu produksi kaping 10
ukuran 55*40 Packing 1 pc/opp tas
logo Ngatur Syarat-syarat pembayaran pingpong kuwi,
asale Cina Pembayaran mudhun Bayar 30%
Keuntungan kita: Taun keahlian Layanan terpadu saka desain nganti produksi Tanggapan cepet Manajemen produk sing apik Produksi cepet lan printing bukti

Deskripsi Manufaktur

Tentang produk resin PVC molding:

Malah kanggo produk kanthi desain lan desain sing apik kanthi variasi warna sing akeh banget

Owah-owahan warna kayata gradasi uga bisa direproduksi kanthi nyithak.

Wangun asli bisa diprodhuksi saka desain 2D lan 3D.

Sampeyan bisa uga bisa nggawe malah 100 bêsik ing akèh cilik.

Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita dhisik.

Pambuka perusahaan

Perusahaan kita diadegake ing taun 2008 lan minangka perusahaan sing nggabungake desain, produksi lan penjualan, lan ndhukung produksi ODM lan OEM.Pabrik duwe 2000 meter persegi lan duwe sekitar 100 desain produksi lan karyawan bisnis.Produk kalebu wadhah kunci, lencana pin, medali, dhuwit recehan, tag jeneng, tali, gantungan tas, tag asu, magnet, tetenger, pin dasi gulu, cuffs, coaster, kasus iPhone lan barang-barang promosi lan souvenir logam lan PVC liyane.

Kita wis ngalami desain, produksi lan sales personel, lan kita wis ngenalaken peralatan paling anyar, teknologi lan produksi otomatis.Kita bisa nangani kualitas dhuwur, wektu pangiriman cendhak, lan produksi akèh cilik.

Kita bakal terus ngupayakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan, mula hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon.

Tampilan rinci

Sertifikat otentikasi

Togaku Jingermi Craft Gift Co., Ltd .: Produk seri 胶 PVC alus kayata gantungan kunci, tali ponsel, tikar cangkir, bingkai foto, tikar non-slip, PVC lan produk seri selimut kayata aksesoris seluler (lap telpon seluler, ponsel). dekorasi gantung telpon, lan liya-liyane)) Kanggo produk seri kayata tas kemasan PVC, tas dokumen, gantungan kunci kemul kayata tutup kertu, kita nandheske riset lan pangembangan lan manufaktur saben produk, lan kita luwih tresna marang mitra kita. .Perusahaan kasebut wis diwarisake nganti pirang-pirang taun.

Kanthi tujuan "ngupaya slamet kanthi kualitas lan ngupaya pangembangan kanthi inovasi", kita fokus ing "layanan inovasi sing paling dhuwur" lan dipuji dening industri sing padha ing Jepang lan pasar luar negeri.Dongguan Jingermi Craft Gift Co., Ltd. minangka perusahaan produksi lan pangolahan khusus kanggo produk kayata pemasaran lan kerajinan, lan duwe sistem kontrol kualitas sing lengkap lan ilmiah.Integritas, kekuatan lan kualitas produk kita disetujoni industri.We welcome kanca saka kabeh lapisan masyarakat lan teka ing bisnis panuntun dhumateng lan bisnis!!!

Sertifikat FAMA
Sertifikat CQC
Sertifikat EN71
Sertifikat SGS
Sertifikat ISO
Sertifikat BSCI

  • Produk sadurunge:
  • Produk sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita