Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Produk

  • Tote Bag, Printed, Cute, Zipper, Cotton Tote Bag

    Tote Bag, Printed, Cute, Zipper, Cotton Tote Bag

    Karung layar, karung katun, karung oxford, karung poliester, apron, karung katun bisa dipesen lan karung linen, karung kanvas, karung layar bakal disesuaikan Promosi hadiah iklan
    Katun murni Kain katun murni nduweni hygroscopicity lan breathability sing apik, permukaan kain kasebut alus lan teksture alus, nanging ora lancar.
    Ana majalah cilik kayata dumpling beras ing lumahing kain, sing rawan kusut, mula dicekel kanthi kuat nganggo tangan banjur ngeculake rapat kanggo nggawe lipatan sing jelas.
    Katun spinned nandheske gaya katun spun, nduweni kaluwihan saka kain katun, lan ing kahanan garing lan udan, nduweni elastisitas sing apik lan tahan abrasi, lan dimensi sing stabil.
    Tingkat shrinkage banyu sing cilik ditondoi kanthi angel ditarik, gampang dicuci kerut, lan gampang garing.

  • Busur, Pita, Rambut, Pita Ekor Kuda, Kartun

    Busur, Pita, Rambut, Pita Ekor Kuda, Kartun

    Pita busur pabrik self-support custom
    Pita Enkripsi Berkualitas Tinggi Tambah warna ing urip sampeyan nganggo pita
    Nama produk: Pita Pita Busur
    Bahan produk: pita polyester
    Warna produk: multi-warna pilihan warna lengkap
    Spesifikasi Produk: Disesuaikan miturut syarat ukuran pelanggan
    Proses produk: handmade
    Wektu pangiriman produk: miturut jumlah pesenan

  • Blok Bangunan, Kayu, Bocah, Dolanan, Pesona

    Blok Bangunan, Kayu, Bocah, Dolanan, Pesona

    Kabecikan dolanan kayu

    Dolanan kayu bisa menehi inspirasi kanggo kapentingan bocah lan nuwuhake kesadaran kombinasi rasional lan imajinasi spasial bayi.Desain traktor sing trampil nglatih kemampuan lumampah bocah-bocah lan nyengkuyung rasa kreatifitas bocah-bocah.

    Pènget: Bebaya sesak.Bagian cilik-Aja digunakake kanggo bocah-bocah ing umur 3 taun.Bayi ing umur 3 taun mung dolanan ing sangisore pengawasan wong tuwane.We njamin mbalekaken 100% kanggo masalah kualitas.Yen sampeyan duwe masalah, kita bakal nangani ing 24 jam.

  • Gantungan kunci logam, perak, desain, Cincin, model, gantungan kunci

    Gantungan kunci logam, perak, desain, Cincin, model, gantungan kunci

    Kualitas tag gantung lencana logam sing luar biasa lan luwih khusus, medali tag dada, medali, tag gantung lencana pengetan, gantung, kustomisasi khusus tombol tombol
    Dell duwe tim desain profesional, tim produksi, lan tim sales.
    Kita ngatur lan menehi hadiah saka klompok mitra bisnis kanggo promosi kegiatan sekolah lan hadiah bisnis klompok anggota kanggo memuji lan matur nuwun marang mitra bisnis kanggo perayaan rapat taunan perusahaan.
    Acara kursus maraton kanggo macem-macem acara musiman

  • Panci Keramik, POT IGA JEPUN KERAMIK, Panci masak Keramik

    Panci Keramik, POT IGA JEPUN KERAMIK, Panci masak Keramik

    Nyusut produk suhu dhuwur yaiku 1.16-1.17 (suhu tembak kira-kira 1350).

    Nyusut produk suhu medium yaiku 1,15 (suhu tembak kira-kira 1250).

    Nyusut dolomit kira-kira 1,05 (suhu tembak kira-kira 1050).

  • Garage Kit, anime, tokoh, Gambar Dicetak 3D

    Garage Kit, anime, tokoh, Gambar Dicetak 3D

    Proses ngecor injeksi minangka proses pangolahan sing kompleks sing nglibatake akeh faktor, kayata desain cetakan, manufaktur cetakan, karakteristik bahan mentah lan metode pretreatment bahan mentah, proses ngecor, operasi mesin injeksi ngecor, lan ana hubungane karo kahanan lingkungan pangolahan, wektu pendinginan produk lan proses sawise perawatan.

  • Kothak warna kemasan, karton, ungu, hadiah

    Kothak warna kemasan, karton, ungu, hadiah

    Kothak warna nuduhake karton lempitan lan karton corrugated mikro digawe saka karton lan karton corrugated mikro.Wis akeh digunakake ing elektronik, panganan, omben-omben, alkohol, teh, rokok, obat-obatan, produk kesehatan, kosmetik, peralatan rumah tangga cilik, sandhangan, dolanan, barang olah raga lan industri liyane, uga kemasan produk lan industri pendukung.Kanthi tembung liyane, yen sampeyan dadi anggota industri kasebut lan pengin ngatur kothak kemasan kanggo produk sampeyan

  • Gantungan kunci pacangan PVC, PVC alus, Gantungan kunci boneka, Kartun

    Gantungan kunci pacangan PVC, PVC alus, Gantungan kunci boneka, Kartun

    Uga dikenal minangka PVC Creative Flag Keychain (PVC Keychain),

    Umume katon kasusun saka bagean karet PVC + chain hardware.

    Dadi modis lan ayu.Ana akeh jinis gantungan kunci PVC, kayata kartun, merek, garis produk, lsp.

    Kanthi milih rantai kunci sing disesuaikan miturut ide kunci kasebut, ora mung ngemot perasaan lan individualitas individu, nanging uga

    Nggawa liyane fun kanggo dhewe nalika menehi raos luwih saka dhewe.

    Bisa diprodhuksi kanthi lengkap miturut desain sampeyan tanpa mbatesi jumlah

  • Kantong Silikon, Gantungan Kunci, Dompet, Tas, Kasus, Koin

    Kantong Silikon, Gantungan Kunci, Dompet, Tas, Kasus, Koin

    a, Desain produk unik, desain macem-macem, logo karet ora rata bisa digantung mudhun, logo print bisa dirancang, werna urip, desain cetha, gambar nyata.
    b, Non-slip jampel apik, lan nyaman tanpa ninggalake bekas driji.
    c, sehat lan ramah lingkungan, ora ana ambu ora enak, tahan gempa, tahan jamur, tabir surya, tahan lan lunyu, tahan tuwa, tahan korosi, tahan lama;
    d, elegan lan ayu, alus lan nyaman, bisa diselehake dhewe, kedap swara terisolasi lan gampang dicuci (bisa dicuci nganggo banyu seger lan bisa digunakake bola-bali);
    f, ukuran wangun bisa egois, kekuatan luh dhuwur, flatness apik, resistance suhu dhuwur;

  • Gantungan Kunci Akrilik, Gantungan Kunci Bingkai Gambar, Stand Akrilik

    Gantungan Kunci Akrilik, Gantungan Kunci Bingkai Gambar, Stand Akrilik

    Katrangan Bahan: Gagasan sing apik lan elegan
    Akrilik, uga disebut PMMA utawa kaca organik, minangka bahan polimer plastik awal sing penting kanthi transparansi sing luwih apik.
    Stabilitas kimia lan tahan cuaca Penampilan anggun sing gampang dicelup lan diproses ndadekake praktis banget ing industri promosi hadiah.
    Path Material Path Material: Radium siji-sisi sing mengkilat Efek khayalan saka owah-owahan printing pindho sisi kanthi sinar cahya
    Panganggone produk: Kothak aksesoris sing rumit bisa mbungkus bagean lan nyithak LOGO panyebaran perusahaan
    U-jinis pola printing cetha UV printing proses printing cocog werna urip seamlessly nempel ing lapisan njero saka lumahing printing
    Susah ngeruk kembang, angel luntur, lan ora wedi kecemplung banyu.Pinggir patung CNC transparan, ora ana ambune aneh, lan sampeyan meh ora nyukur tangan.
    Materi piring sing nggunakake transmisi cahya dhuwur 93% utawa luwih transparan sawise dipoles.