Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Apa kegunaan saka PVC coaster?

Umume wong mikirake silikon nalika nerangake coaster plastik, nanging nyatane PVC uga bisa digunakake kanggo nggawe coaster, lan coaster PVC duwe keuntungan luwih murah tinimbang coaster silikon.Kajaba iku, PVC ora beracun lan ora mbebayani sawise perawatan normal lan ora kalah karo gel silika ing babagan perlindungan lingkungan.

Asring digunakake kanggo nambah gambar kanthi promosi dekorasi restoran, kafe, hotel lan restoran umum liyane.Kothak plastik warna-warni lan logo perusahaan kanggo perusahaan renovasi katon, nanging sampeyan wis tau nggunakake coaster PVC kanthi bener?

Cara sing paling apik yaiku nggunakake ing macem-macem kesempatan, bisa uga ora nyenengake.Nglindhungi coaster preduli saka jinis coaster.Aja kerep nyelehake.Kajaba tikar cangkir kertas, tikar cangkir liyane bisa diresiki nganggo banyu resik utawa sikat.

Minangka jeneng kasebut, tutup cangkir PVC minangka setelan PVC kanggo cangkir.Kabeh setelan ponsel PVC liyane, kayata setelan ponsel PVC, yaiku warna sing cerah, produk silikon serbaguna lan murah.Kaluwihan lan fitur cangkir PVC Ana uga akeh tutup.Werna disiapake kanthi nambahake persentase tartamtu saka tempel warna menyang bahan mentah.Secara teoritis, sampeyan bisa nyampur kabeh warna ing kertu warna Pantone, nanging nyatane ana sawetara beda warna.

Pilih bahan baku PVC kualitas dhuwur.Materi kasebut tundhuk karo sertifikasi safety sing relevan (FDA, UL, ROH, lsp).Kisaran suhu produk yaiku -40 nganti 230 derajat Celcius, materi kasebut tahan panas, tahan dingin, tahan oksidasi, anti banyu, tahan kelembapan, bebas tekanan, tahan korosi, tahan gores, non-slip.Iku produk sing lembut lan rasane apik banget.

Wadah cangkir PVC utamane digunakake ing cangkir kopi ing negara-negara Kulon sing misuwur kopi, kayata cangkir kopi lan cangkir teh ing restoran Starbucks.Digunakake ing cangkir perusahaan kanggo nuduhake merek lan kekuatan perusahaan.Minangka segelas produk bayi, iki nglindhungi tangan alus bayi saka kobong nalika ngombe susu.Uga bisa digunakake ing pameran, promosi bisnis, hadiah bisnis lan industri liyane.


Wektu kirim: Oct-29-2021