Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Kabar

  • Bedane antarane karet silikon lan silikon

    Bedane antarane karet silikon lan silikon

    Karet silikon akeh digunakake, nanging sawetara wong ora bisa mbedakake antara karet silikon lan gel silika, lan jeneng kasebut durung diputusake.Dina iki, editor bakal nliti beda lan klasifikasi antarane silikon lan karet silikon.Saiki, konsep o ...
    Waca liyane
  • Apa kegunaan saka PVC coaster?

    Apa kegunaan saka PVC coaster?

    Umume wong mikirake silikon nalika nerangake coaster plastik, nanging nyatane PVC uga bisa digunakake kanggo nggawe coaster, lan coaster PVC duwe keuntungan luwih murah tinimbang coaster silikon.Kajaba iku, PVC ora beracun lan ora mbebayani sawise perawatan normal lan ora kalah karo gel silika ing t ...
    Waca liyane
  • Kasus telpon

    Kasus telpon

    Kanthi perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi kanthi cepet, industri kosmetik teknologi wis muncul minangka jinis industri anyar.Merek IT fashion bakal berkembang amarga macem-macem pasar.Iki diversifikasi kanggo nanggepi paningkatan merek lan fungsi ponsel.Cangkang pelindung kanggo mob...
    Waca liyane
  • Apa karakteristik tas PVC

    Apa karakteristik tas PVC

    Tas PVC ditemokake ing endi wae ing urip kita.Nalika aku menyang pusat blanja utawa toko sandhangan kanggo tuku sandhangan, aku uga nggunakake tas PVC.Apa sampeyan ngerti karakteristik tas PVC?Kabeh wong seneng.1. Penak entheng lan alus, bisa disimpen nalika digunakake lan dilipat ...
    Waca liyane
  • Apa jenis materi tas hadiah?

    Apa jenis materi tas hadiah?

    Jinis materi tas hadiah 1. Tas non-anyaman Bahan utama yaiku kain non-anyaman.Kain non-anyaman minangka jinis kain non-anyaman sing nggunakake kripik polimer, staples lan filamen langsung kanggo mbentuk produk tekstil sing lembut, breathable, planar sing anyar nggunakake macem-macem web sing mbentuk kula ...
    Waca liyane
  • Apa prabédan antarane tas vinyl alus PVC lan tas plastik PVC?

    Apa prabédan antarane tas vinyl alus PVC lan tas plastik PVC?

    Bahan loro kasebut digawe saka bahan sing padha, nanging proporsi bahan kasebut beda-beda, negara cetakan alus ing sisih siji lan hard ing sisih liyane.Kantong plastik PVC Werna alam kuning tembus lan mengilap.Transparansi luwih apik tinimbang poliethelin ...
    Waca liyane
  • Stiker

    Stiker

    Jinis kertas lengket, stiker yaiku kabeh jinis foto lan foto sing dicithak ing kertas lengket, minangka stiker sing populer ing pasar lan disenengi para remaja lan wong enom sing populer.Iku produk fashion.Sampeyan bisa nempel.Alat tulis, cangkir lan mangkok, perabotan, ...
    Waca liyane
  • Kinerja akrilik

    Kinerja akrilik

    Kinerja Acrylic: 1. Kanthi transparansi kaya kristal, transmitansi cahya 92% utawa luwih, cahya alus, lapangan sing cetha, akrilik warna-warna nduweni efek pewarnaan sing apik banget.2. sheet Acrylic wis resistance cuaca banget, atose lumahing dhuwur lan lumahing gloss, lan ...
    Waca liyane