. China Metal Key Chain, perak, desain, Ring, model, keyring Supplier lan Produsen |Jingermi
Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Gantungan kunci logam, perak, desain, Cincin, model, gantungan kunci

Katrangan prasaja:

Kualitas tag gantung lencana logam sing luar biasa lan luwih khusus, medali tag dada, medali, tag gantung lencana pengetan, gantung, kustomisasi khusus tombol tombol
Dell duwe tim desain profesional, tim produksi, lan tim sales.
Kita ngatur lan menehi hadiah saka klompok mitra bisnis kanggo promosi kegiatan sekolah lan hadiah bisnis klompok anggota kanggo memuji lan matur nuwun marang mitra bisnis kanggo perayaan rapat taunan perusahaan.
Acara kursus maraton kanggo macem-macem acara musiman


Panjaluk Produk

Page produk

Alur kerja

jeneng produk Gantungan kunci logam
rega referensi 0.85USD
Jumlah lot dhisikan 300PCS
deadline 15 dina sawise pesenan
OEM Bisa
Area produksi Cina
liyane Kanthi kemasan

Keuntungan produk

Barang logam

Bahan saka barang logam utamané seng alloy, aluminium, stainless steel, etc.

Proses produksi yaiku cetakan engraving, die casting, polishing, plating, printing, perakitan, inspeksi, lan kemasan.

Printing kalebu prabédan werna, printing stiker, Processing zamrud, etc.

Alur produksi kaya ing ngisor iki.

Pitakonan → Pengajuan kutipan → Pesenan / Pengajuan data → Pembuatan cetakan, nggawe sampel

Kirim gambar sampel + barang nyata → Sampel rampung → Produksi / pengiriman massal → Pembayaran

Sampeyan bisa uga bisa nggawe malah 100 bêsik ing akèh cilik.

Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita dhisik.

Proses hidrolik:

Molding watesan Kualitas lumahing lan akurasi dimensi saka workpiece wis apik, unevenness cetha dikuwataké, efek telung dimensi pancet luwih tekstur saka proses karet gulung corroded, lan macem-macem werna bisa dilapisi.

Printing sutra:

Kanggo mbentuk piranti printing layar sing padha karo manuskrip, printing gampang karo operasi prasaja nransfer menyang materi dicithak liwat bolongan bolong saka bagean teks nggunakake tinta, lan biaya printing kurang lan cocok karo operasi prasaja.Jinis dhuwur.

Kerajinan enamel:

Kerajinan enamel minangka versi kerajinan lacquer sing ditingkatake, kerajinan pilihan pisanan kanggo lencana mewah, sing diisi karo logam lan nduweni tekstur kaya keramik ing permukaan sing wis dipoles kaping pirang-pirang, menehi penampilan sing mewah lan lancar.

Ukiran Radium:

Energi cahya saka sinar laser nyebabake owah-owahan kimia-fisik ing materi lumahing kanggo ninggalake tandha, utawa energi cahya Burns bagéan saka materi kanggo nunjukaké etching dikarepake.

Proses Casting:

Antarane Kerajinan tradisional, Kerajinan casting utamané digawe saka bahan wesi seng, cetakan produk cetakan baja, lan produk cast kanggo matak macem-macem embossing rumit lan angel lan efek centering.unevenness duwe efek telung dimensi tartamtu, kang luwih tekstur saka Kerajinan karet corroded, lan macem-macem werna plating bisa dilapisi.

Cathetan: Efek telung dimensi kuwat banget lan sampeyan bisa nggawe efek watermark.

Prosesi Karet Tetes

Proses netes karet digunakake kanggo resin epoksi, hardener lan modifikasi liyane, ditondoi kanthi resistensi korosi kimia sing nambah gloss lan padhang permukaan lan nambah daya tahan dekorasi permukaan.
Sampeyan bisa print langsung ing logam miturut isi, utawa print ing kertas lan nempel ing lumahing logam, lan pungkasanipun nyumerepi karet ing lumahing kanggo nglindhungi efek transparan saka lumahing logam.

Cathetan: Nglindhungi permukaan logam kanthi transparan

Bahan paduan seng MOQ 300 pcs
Desain Ngatur Wektu sampel kaping 7
werna pewarnaan Wektu produksi 15th
ukuran 55*40 Packing 1 pc/opp tas
logo Ngatur Syarat-syarat pembayaran pingpong kuwi,
asale Cina Pembayaran mudhun Bayar 30%
Keuntungan kita: Taun pengalaman profesional;layanan terpadu saka desain kanggo produksi;respon cepet;manajemen produk apik;produksi cepet lan proofing.

Deskripsi Manufaktur

Barang logam

Bahan saka barang logam utamané seng alloy, aluminium, stainless steel, etc.

Proses produksi yaiku cetakan engraving, die casting, polishing, plating, printing, perakitan, inspeksi, lan kemasan.

Printing kalebu prabédan werna, printing stiker, Processing zamrud, etc.

Alur produksi kaya ing ngisor iki.

Pitakonan → Pengajuan kutipan → Pesenan / Pengajuan data → Pembuatan cetakan, nggawe sampel

Kirim gambar sampel + barang nyata → Sampel rampung → Produksi / pengiriman massal → Pembayaran

Sampeyan bisa uga bisa nggawe malah 100 bêsik ing akèh cilik.

Yen sampeyan kasengsem, hubungi kita dhisik.

Pambuka perusahaan

Perusahaan kita diadegake ing taun 2008 lan minangka perusahaan sing nggabungake desain, produksi lan penjualan, lan ndhukung produksi ODM lan OEM.Pabrik duwe 2000 meter persegi lan duwe sekitar 100 desain produksi lan karyawan bisnis.Produk kalebu wadhah kunci, lencana pin, medali, dhuwit recehan, tag jeneng, tali, gantungan tas, tag asu, magnet, tetenger, pin dasi gulu, cuffs, coaster, kasus iPhone lan barang-barang promosi lan souvenir logam lan PVC liyane.

Kita wis ngalami desain, produksi lan sales personel, lan kita wis ngenalaken peralatan paling anyar, teknologi lan produksi otomatis.Kita bisa nangani kualitas dhuwur, wektu pangiriman cendhak, lan produksi akèh cilik.

Kita bakal terus ngupayakake sing paling apik kanggo mbantu sampeyan, mula hubungi kita yen sampeyan duwe pitakon.

Tampilan rinci

Sertifikat Authentication

Sertifikat FAMA
Sertifikat CQC
Sertifikat EN71
Sertifikat SGS
Sertifikat ISO
Sertifikat BSCI

  • Produk sadurunge:
  • Produk sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk