Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Hubungi Kita

Dongguan JEM Craft Gift Co., Ltd.

Kanggo agensi iklan, individu, lan perusahaan

Konsultasi babagan souvenir, barang promosi, barang anyar.Kanggo masalah produksi lan produksi lot cilik, hubungi Seisei Kogei Gift Co., Ltd.

Macem-macem pitakon, kutipan, pesenan, conto, lsp.

Staff profesional bakal nggawe usulan-usulan miturut budget lan wishes.Mangga aran gratis kanggo hubungi kita liwat email ing ngisor iki.

alamat

NO.501 JINMINGBld.BAIFENG RD NO.22 BAIDISHEQU ZHANGMUTOU DONGGUAN CHINA

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita