Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Profil Perusahaan

Salam saking Presiden

Hong Kong Jingermi Business Co., Ltd. (Dongguan Jingermi Craft Gift Co., Ltd.)diadegaké ing 2008 lan minangka perusahaan hadiah sing nggabungake produksi lan perdagangan internasional.Kantor pusat yaiku Dongguan Jingermi Co., Ltd. (Divisi Barang Aneka), Kutha Shenzhen lan Kutha Guangzhou kira-kira 40 menit nganggo mobil, lan transportasi trep.Saka macem-macem barang kayata barang anyar lan barang promosi, souvenir, acara lan barang konser, barang kampanye, lampiran majalah, produk akrilik, gantungan kunci, lan liya-liyane, pilih bahan lan genre miturut kabutuhan lan konsep pelanggan.Kita ngasilake barang sing nambah nilai perusahaan lan merek.

Minangka nomer macem-macem pelanggan jaban rangkah mundhak, kita bisa nanggapi pesenan saka sawetara saka sudhut industri miturut kabutuhan customer.Sanajan produk kasebut ora bisa ditangani ing pabrik kita dhewe lan kita nampa pitulung saka pabrik sing kerja sama, kita mesthi mriksa ing omah kanggo njamin kualitas.

Babagan awake dhewe

Produk kasebut wis lulus pemeriksaan ROHS, SGS toluene-free, phthalate-free, EN71, lan sapiturute. Saka wiwitan, kita wis entuk standar standar internasional, terus-terusan ningkatake desain kerajinan produk kita, lan ngupayakake kesempurnaan.Produk diekspor menyang pasar utama kayata Amerika Serikat lan Jepang.Kanthi kabijakan manajemen "Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngembangake bebarengan lan nggawe sukses bebarengan", kita bakal nggawe lan njamin pangiriman kanthi ketat miturut panjaluk pelanggan.Wis ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan amarga desain sing rumit, warna anyar lan apik, warna sing sregep, lan ramah lingkungan.

Jeneng perusahaan:Hong Kong Jingermi Business Co., Ltd. (Dongguan Jingermi Craft Gift Co., Ltd.)

Ibukutha:6 yuta RMB

Taun ngadeg:2008

Konten Bisnis

Perusahaan kita dhewe yaiku paduan seng die casting mesin, mesin beda warna, mesin cetakan injeksi resin,

Amarga kita duwe peralatan kayata peralatan ngecor resin PVC, mesin pemotong akrilik, mesin cetak inkjet, lsp.

Produk kasebut bisa diprodhuksi lan diprodhuksi ing omah, lan dhukungan teknis bisa diwujudake.

Kanthi kemampuan ing ndhuwur, busana macem-macem barang, barang anyar, barang karakter, kanggo pasar Jepang,

Manufaktur kabeh genre kayata dolanan kapsul, produk acara, barang sing gegandhengan karo olahraga, lsp.

Kita kapasrahake.

Kajaba iku, produk kayu, cetakan karet silikon, model tokoh, sandhangan / tekstil,

Ana akeh pabrik kerja sama sing apik kanggo pangolahan welder frekuensi tinggi PVC.

Ing barisan

Medali penghargaan, tali karet, gantungan kunci, pin lencana, magnet, tokoh stand,

Penanda pesona, tas jinjing, dolanan blok bangunan, coaster, kaos lan hoodie, handuk lan selimut

Ana dering smartphone, kasus pass, kantong, pangilon, pita silikon, klip, lsp.

Pabrik koperasi:Ana luwih saka 80 pabrik utamane ing China, Kutha Dongguan, lan Kutha Shenzhen.

Kakuwatan lan Ciri

● Kita bisa nampa pesenan kanggo akèh cilik, akeh jinis, lan wektu pangiriman cendhak miturut panjalukan customer.

Nyukupi kabutuhan macem-macem lan macem-macem, gumantung saka kapasitas produksi pabrik kita dhewe lan pabrik afiliasi

We duwe sistem respon fleksibel ing Panggonan, supaya please ninggalake kabeh kanggo kita kanggo manufaktur!

Dene cara mailing, forwarder (udara, laut, darat),

Pangiriman cepet bisa ditindakake kanthi kerjasama karo layanan kurir internasional (OCS).

● Kita ndhukung manufaktur kanthi kekuatan lengkap "proposal", "produksi", "kualitas" lan "wektu pangiriman".

Kita wis nglumpukake akeh prestasi kanthi ngupayakake manajemen "proposal", "produksi" lan "kualitas" sajrone pirang-pirang taun.

Kanthi kemitraan karo pabrik-pabrik produksi internal sing apik lan akeh pabrik sing kerja sama,

Kita terus-terusan ngupayakake komitmen lan tanggung jawab sing berkualitas.

Kita mesthi menehi prioritas utama kanggo "wektu pangiriman".

Kita ngerti pentinge "wektu pangiriman" ing karya kita karo manufaktur.

● Produksi terpadu ing pabrik kita dhewe lan manajemen terpusat operasi OEM

Ing pabrik kita dhewe, saka produksi gambar 3D nganti produksi uji coba, produksi prototipe / cetakan, pewarnaan,

Sistem kontrol produksi terpadu saka perakitan nganti inspeksi lan kemasan sampurna.

Kutipan, pesen, pesen materi, ngatur sampel, produksi, pengiriman, pengiriman

Kita duwe sistem manajemen terpusat kanggo operasi OEM.

● Kita ngarahake katrampilan komunikasi sing luwih dhuwur.

Karyawan sing wis sinau ing luar negeri ing Jepang lan duwe pengalaman minangka karyawan full-time wis gabung karo perusahaan.

Nggunakake kemampuan komunikasi kanggo ngirimake kanthi apik marang pihak liya,

Kita nyoba nanggapi kanthi luwih akurat lan cepet.

11

Inisiatif SDGs

Kita bakal aktif nggarap SDG lan mbantu manufaktur lan manufaktur.

・ Kolaborasi karo perusahaan mitra etika domestik lan luar negeri

・ Aktif nggunakake bahan sing ramah lingkungan

・ Gunakake perlengkapan kantor sing bisa didaur ulang lan hemat energi

・ Dadi perusahaan sing ngerti makna kelestarian lan menehi kontribusi kanggo masa depan sing lestari

"Kita uga duwe jajaran barang anyar sing bisa nyumbang kanggo SDG!"

Kita wis nyiapake akeh barang sing bisa dipilih miturut tujuan lan tujuan, kayata macem-macem barang saben dina nggunakake bahan daur ulang sing bisa nyuda beban lingkungan global.

Apa sampeyan ora nggunakake item sing bisa menehi kontribusi kanggo nggayuh tujuan SDG ing kegiatan promosi penjualan?"

Tuladha Produk ①

Senajan materi saka jerami umume dianggep plastik.

Kita melu nggawe jerami nggunakake kertas daur ulang.Kita nyengkuyung semangat SDG menyang jagad iki.

produk

Tuladha Produk ②

Bungkus endhog digawe saka kertas daur ulang lan bisa rusak sanajan dibuwang, mula nyuda beban lingkungan.

Produk