. Blok Bangunan China, Kayu, Bocah, Dolanan, Supplier lan Produsen Pesona |Jingermi
Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Blok Bangunan, Kayu, Bocah, Dolanan, Pesona

Katrangan prasaja:

Kabecikan dolanan kayu

Dolanan kayu bisa menehi inspirasi kanggo kapentingan bocah lan nuwuhake kesadaran kombinasi rasional lan imajinasi spasial bayi.Desain traktor sing trampil nglatih kemampuan lumampah bocah-bocah lan nyengkuyung rasa kreatifitas bocah-bocah.

Pènget: Bebaya sesak.Bagian cilik-Aja digunakake kanggo bocah-bocah ing umur 3 taun.Bayi ing umur 3 taun mung dolanan ing sangisore pengawasan wong tuwane.We njamin mbalekaken 100% kanggo masalah kualitas.Yen sampeyan duwe masalah, kita bakal nangani ing 24 jam.


Panjaluk Produk

Page produk

Alur kerja

Safety: Ora ana sing luwih penting tinimbang safety anak.Blok kayu digawe saka beech nyata lan cat banyu bahan pangan.Pinggir blok bangunan bunder lan lembab, lan permukaan cat alus, mula ora bakal ngrusak tangane bocah.Meet standar dolanan Amérika.Disertifikasi dening CE lan EN 71.

Sensing Warna: Pitu papan sing pinter kanthi bentuk geometris nambah kemampuan bocah kanggo ngrasakake lan mbedakake warna lan wujud.Werna padhang mbantu bocah-bocah menang jantung lan ngembangake kemampuan kognitif.Werna uga migunani kanggo pangembangan visual lan mbantu nambah pangenalan warna, koordinasi mripat-tangan, katrampilan motorik sing apik, keseimbangan, pengamatan, lan imajinasi.

Dolanan Kawicaksanan: Apik banget kanggo dolanan karo wong tuwa nalika bocah isih enom.Njupuk sawetara wektu kanggo njupuk papan pitung skill iki lan ngeja kewan lucu kayata "keong", "manuk cilik", "kupu", "kepiting" lan liyane karo anak.Tindakake kertu pitunjuk kanggo menehi imajinasi tanpa wates kanggo bocah.

Pènget: Bebaya sesak.Bagian cilik-Aja digunakake kanggo bocah-bocah ing umur 3 taun.Bayi ing umur 3 taun mung dolanan ing sangisore pengawasan wong tuwane.We njamin mbalekaken 100% kanggo masalah kualitas.Yen sampeyan duwe masalah, kita bakal nangani ing 24 jam.

jeneng produk Blok bangunan
rega referensi kanggo 3.78 Dollar US
Nomer lot awal 300PCS
deadline 35 dina sawise pesenan
OEM Bisa
Area produksi Cina
liyane Kanthi kemasan

Keuntungan produk

1. Kaluwihan saka bahan baku kanggo dolanan kayu

1. Sebagéan gedhé bahan baku asalé saka alam, lan dibandhingake karo dolanan liyane, padha ngemot bahan kimia sing kurang, ijo lan ramah lingkungan, lan duwe aroma kayu mentah sing entheng nalika dimasak kanthi apik.

2. Amarga macem-macem kayu, pilihan dolanan kayu fleksibel lan macem-macem, ana macem-macem jinis dolanan kayu, pola ngganti monoton awal, lan akeh produk sing ora kaetung.

3. Toys kayu ora mung entheng lan alus, nanging uga terjangkau, padhang lan warni, gampang kanggo operate, lan tresna dening tuwane lan anak.

4, dolanan kayu sing resik lan trep kanggo njaga, amarga bahan mentah alami.

5. Fitur utama liyane yaiku kurang tatu lan cocok kanggo dolanan bayi.

Kapindho, kaluwihan fungsional saka dolanan kayu

Fungsi utama dolanan kayu yaiku kanggo ningkatake koordinasi anggota awak, fungsi awak kayata kerjasama tangan-mata, sing mbutuhake latihan lan dibangun kanthi bertahap, dolanan minangka salah sawijining alat latihan sing paling apik.dadi.Contone, bocah kudu nggawe kothak blok lan kerja sama karo fungsi tangan saliyane sirah.Mulane, dolanan banget migunani kanggo pangembangan aktivitas otot lan fungsi awak ing bocah-bocah.Ing ngisor iki macem-macem kategori dolanan kayu nerangake keuntungan saka saben.

1. Preschool Education Advantages saka Wooden Toys: Training bayi kemampuan mozaik, nalika esthi obahe amba, latihan obahe nggoleki bayi, enlightening akurat pangerten saka wangun, nomer, jumlahe, keluwesan otot Latih jinis.

2. Dolanan dolanan Kaluwihan dolanan kayu: Dolanan dolanan dadi dolanan favorit bocah cilik.

Ing dolanan karakter, bocah-bocah nduweni peran sing beda-beda, nanging peran sing beda nduweni identitas sing beda, lan identitas sing beda-beda nduweni ekspresi sing beda, kayata basa, tumindak, gambar, lan liya-liyane. .

Iki minangka bagean penting saka pendhidhikan PAUD yen bocah cilik sinau pacaran lan dadi apik ing pacaran, lan game karakter minangka kegiatan game sing nuwuhake prilaku pacaran sing bener kanggo bocah-bocah.
Bocah-bocah ngalami perasaan wong diwasa kanthi niru tembung lan tumindake wong diwasa ing dolanan kasebut.Pengalaman pisanan iki bakal duwe implikasi sing penting kanggo bocah-bocah supaya bisa nduweni peran nyata ing masyarakat ing mangsa ngarep.

3, alat kayu Kauntungan saka dolanan kayu:

Utamane ing proses nggawe bayi ngenali lan nangkep wangun, warna lan struktur alat nelpon, kemampuan kerja manual bayi sing nyata lan kemampuan koordinasi mata-tangan dilatih lan imajinasi dikembangake.Ningkatake katrampilan kognitif, analitis lan imajinatif bayi lan nyengkuyung rasa prestasine anak.

1. Manik-manik kayu Kaluwihan dolanan kayu: Latihan manik bisa nglatih kemampuan koordinasi mata-tangan bocah, kerja sama lan kerjasama tangan lan kecanggihan tangan, bisa nggawe bangkekan bayi luwih fleksibel... Ing wektu sing padha, sampeyan bisa duwe anak count, nggawe pangaturan prasaja, lan nggunakake wangun kanggo masangake, ngurutake, lan liyane.

2. Kauntungan saka dolanan kayu kanggo pamblokiran bangunan: Inspirasi kapentingan bayi, ngembangake kemampuan imajinasi spasial saka kombinasi kesadaran rasional bayi, lan nggawe bayi ngenali warna lan wujud sing beda-beda.Latih koordinasi tangan-mata bayi.Ngerti geometri lan kuantitas.Ngembangake kemampuan kanggo nggolongake wujud lan warna.Tambah imajinasi bayi

3. Kauntungan saka dolanan traktor kayu: Ngapikake kemampuan kognitif bayi, ngandhani karakteristik macem-macem kewan kanthi kewan traktor sing beda, lan nglatih kemampuan mlaku-mlaku bayi.

4, Toys transportasi Kauntungan saka dolanan kayu: Sawise duwe pangerten tartamtu babagan struktur sepur, mobil lan macem-macem kendaraan konstruksi liwat bayi, nglatih kemampuan kanggo ngumpul, nyeret lan ngatur, kesadaran kerja manual lan urip Kanggo nambah kemampuan mandhiri. saka lan ngerti hubungan konversi antarane obyek liwat Déwan.

5, Puzzles Kaluwihan saka Toys kayu: Various wangun beda lan dumadi saka teka-teki sugih, lan anak duwe kesadaran tartamtu saka kombinasi, divisi lan rekombinasi tokoh, lan padha mikir independen.Latih kabisan lan ing wektu sing padha berkembang sabar lan sabar bayi.

Bahan ATBC-PVC MOQ 300 pcs
Desain Ngatur Wektu sampel kaping 7
werna pewarnaan Wektu produksi kaping 10
ukuran 55*40 Packing 1 pc/opp tas
ロゴ Ngatur Syarat-syarat pembayaran pingpong kuwi,
asale Cina Pembayaran mudhun Bayar 30%
Keuntungan kita: Taun keahlian Layanan terpadu saka desain nganti produksi Tanggapan cepet Manajemen produk sing apik Produksi cepet lan printing bukti

Deskripsi Manufaktur

Kita nggawe produk khusus ing ngisor iki kanggo masarakat umum lan perusahaan.
(Mangga nyiapake gambar referensi lan ilustrasi.)

■ Dolanan lan produk kayu.

■ Prototyping produk kayu

■ Jumlah produk cilik

■ Desain produk

(Kita bakal nggawe gambar desain saka ide kasebut)

■ Produk logam utawa kombinasi logam lan kayu.

* Processing logam diprodhuksi dening perusahaan partner, supaya bisa njupuk sawetara wektu.

* Desain, ukuran, panggunaan, lan liya-liyane wis diputusake.

* Yen produksi massal dibutuhake, kita ora bisa nangani amarga ora duwe peralatan produksi massal.

* Processing logam diprodhuksi dening perusahaan partner, supaya bisa njupuk sawetara wektu.

■ mesin Processing digunakake

-Panel saw: Nindakake garis lurus nglereni nganti 2,2 m ing dawa.

・ Planer: Ngolah kekandelan kanthi rata.

・ Bubut cilik: Pabrikan kanthi bentuk bunder diameter cilik.

・ Mesin pangolahan laser: Nglereni piring tipis kira-kira 5 mm, nglebokake jeneng, nglebokake pola, lsp.

・ Mesin pangolahan CNC: Cut wangun akurat.

liyane.

Lukisan uga kasedhiya ing panyuwunan.

Pambuka perusahaan

Tampilan rinci

Sertifikat Authentication

Sertifikat FAMA
Sertifikat CQC
Sertifikat EN71
Sertifikat SGS
Sertifikat ISO
Sertifikat BSCI

  • Produk sadurunge:
  • Produk sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita