. Gantungan Kunci Akrilik China, Gantungan Kunci Bingkai Gambar, Pemasok lan Pabrikan Akrilik |Jingermi
Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Gantungan Kunci Akrilik, Gantungan Kunci Bingkai Gambar, Stand Akrilik

Katrangan prasaja:

Katrangan Bahan: Gagasan sing apik lan elegan
Akrilik, uga disebut PMMA utawa kaca organik, minangka bahan polimer plastik awal sing penting kanthi transparansi sing luwih apik.
Stabilitas kimia lan tahan cuaca Penampilan anggun sing gampang dicelup lan diproses ndadekake praktis banget ing industri promosi hadiah.
Path Material Path Material: Radium siji-sisi sing mengkilat Efek khayalan saka owah-owahan printing pindho sisi kanthi sinar cahya
Panganggone produk: Kothak aksesoris sing rumit bisa mbungkus bagean lan nyithak LOGO panyebaran perusahaan
U-jinis pola printing cetha UV printing proses printing cocog werna urip seamlessly nempel ing lapisan njero saka lumahing printing
Susah ngeruk kembang, angel luntur, lan ora wedi kecemplung banyu.Pinggir patung CNC transparan, ora ana ambune aneh, lan sampeyan meh ora nyukur tangan.
Materi piring sing nggunakake transmisi cahya dhuwur 93% utawa luwih transparan sawise dipoles.


Panjaluk Produk

Page produk

Alur kerja

jeneng produk Gantungan kunci akrilik
rega referensi 0.65USD
Jumlah lot dhisikan 300PCS
deadline 10 dina sawise pesenan
OEM Bisa
Area produksi Cina
liyane Kanthi kemasan

produk Merritt

1, sru

Kekerasan minangka salah sawijining paramèter sing bisa ngemot teknologi produksi lan teknologi piring pasukan sing paling disuntikake, lan minangka bagean penting ing kontrol kualitas.Kekerasan bisa nggambarake kemurnian bahan mentah PMMA, tahan cuaca saka materi piring, kinerja tahan suhu dhuwur, lan liya-liyane.Atose langsung mengaruhi apa materi piring shrinks, bends, lan deforms, lan apa retak lumahing sak Processing.Kekerasan minangka salah sawijining indeks kanggo ngevaluasi kualitas lan kekerasan piring rockwell, lan rata-rata tekan nilai kekerasan Raku sekitar 8 utawa 9 derajat.

2, Ketebalan (Toleransi daya Akatsu)

Wiwit ana toleransi ing kekandelan saka piring, kontrol toleransi minangka pawujudan penting saka kontrol kualitas lan teknologi produksi.Kabeh produksi Akatsuki nduweni siji standar internasional ISO 7823
Syarat toleransi kanggo piring tuang: Toleransi = ± (0,4 + 0,1 x ketebalan)
Persyaratan toleransi piring sing diekstrusi: Toleransi = <3 mm ketebalan: ± 10%> 3 mm ketebalan: ± 5%

3, transparansi / keputihan

Campuran bahan mentah sing ketat, campuran canggih lan produksi teknologi produksi modern, njamin transparansi sing apik banget lan keputihan murni saka bahan papan.Geni iku polesan lan transparan.

4. Nduwe transparansi kaya kristal, nduweni transmisi cahya 92% utawa luwih, alus ing cahya, nduweni sesanti sing cetha, lan nduweni efek ngembangake warna sing apik nalika dicelup nganggo pewarna.

5. Substrat plate wis resistance cuaca banget, atose lumahing dhuwur lan lumahing gloss, lan kinerja suhu dhuwur apik.

6. Piring substrand nduweni kinerja pangolahan sing apik lan bisa thermoformed lan machined.

7. Bahan transparan nduweni transmitansi cahya sing bisa dibandhingake karo kaca, nanging kapadhetane mung setengah saka kaca.Kajaba iku, ora pecah kaya kaca, lan sanajan pecah, ora dadi pecahan landhep kaya kaca.

8. Ketahanan nyandhang saka piring aluminium cedhak karo bahan aluminium, nduweni stabilitas sing apik, lan tahan korosi saka macem-macem bahan kimia.

9. Papan Akatsuki nduweni printability lan paintability sing apik, lan kanthi nggunakake teknik printing lan lukisan sing cocok, bisa menehi efek dekorasi permukaan sing becik kanggo produk Akatsuki.

10. Flame resistance: Iku ora poto-combust, nanging belongs kanggo bahan sing gampang kobong lan ora nduweni sipat mateni dhewe.

Bahan Akrilik MOQ 300 pcs
Desain Ngatur Wektu sampel kaping 7
werna pewarnaan Wektu produksi kaping 10
ukuran 55*40 Packing 1 pc/opp tas
logo Ngatur Syarat-syarat pembayaran pingpong kuwi,
asale Cina Pembayaran mudhun Bayar 30%
Keuntungan kita: Taun pengalaman profesional;layanan terpadu saka desain kanggo produksi;respon cepet;manajemen produk apik;produksi cepet lan proofing.

Deskripsi Manufaktur

Barang akrilik

Produk kita dicithak lan dipotong ing piring akrilik transparan kanthi printing inkjet UV Hypo-Month.Printing inkjet saka papan akrilik kanthi potongan bentuk sing dikarepake, ilustrasi tandha logo, lsp.

Sampeyan bisa ngasilake saka paling sethithik 100 potong.Yen sampeyan ngirim data kayata barang asli lan oleh-oleh kanggo toko lan individu, kita bakal Cut metu lan print ing lengkap werna adhedhasar data sing.

Wiwit iku inkjet a, ana ora perlu kanggo piring printing, lan iku bisa kanggo print nomer serial individu.

Kita uga nggawe prototipe sampel sadurunge produksi massal, supaya kita bakal nggawe aransemen produksi massal formal sawise konfirmasi.

Pambuka perusahaan

Dongguan Jingermi Craft Gift Co., Ltd. wis nyedhiyakake produksi produk kayata tombol tombol Akatsuriki, tagihan Akatsuriki, rak ponsel Akatsuriki, tombol dering ponsel Akatsuriki, lan alas cangkir Akatsuriki sajrone pirang-pirang taun.Saiki, sampeyan bisa nyedhiyani layanan kualitas dhuwur kanggo mitra bisnis luwih cepet lan melu ing layanan dodolan online.

Dongguan Jingermi Craft Gift Co., Ltd. nyedhiyakake produk kualitas dhuwur ing macem-macem papan, lan sampeyan bisa mriksa rekomendasi produk anyar, produk sing didol, pameran penampilan sing rumit lan apik ing toko kita.Aku bisa nglakoni iki.

We offer sing partners dagang lawas lan anyar nampa sembarang rega obyektif kanggo barang lan layanan kita, lan kita bisa kanggo radikal malih nambah kualitas layanan lan nganyarke peralatan kita.Ketemu panjaluk inovasi sing luwih akeh saka mitra dagang kita;kualitas apik lan produk fisik ayu, produk dikarepake customizable

Tampilan rinci

Sertifikat Authentication

Sertifikat FAMA
Sertifikat CQC
Sertifikat EN71
Sertifikat SGS
Sertifikat ISO
Sertifikat BSCI

  • Produk sadurunge:
  • Produk sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita