Sugeng rawuh ing situs web iki!
  • head_banner_01
  • 空路、海路、陸路多様な交通ネットワークを整備、スピーディな配逯珌。
    Ngembangake rute udara, dalan segara, lan macem-macem jaringan transportasi, Pangiriman cepet bisa diwujudake.

Pesona Akrilik

  • Garage Kit, anime, tokoh, Gambar Dicetak 3D

    Garage Kit, anime, tokoh, Gambar Dicetak 3D

    Proses ngecor injeksi minangka proses pangolahan sing kompleks sing nglibatake akeh faktor, kayata desain cetakan, manufaktur cetakan, karakteristik bahan mentah lan metode pretreatment bahan mentah, proses ngecor, operasi mesin injeksi ngecor, lan ana hubungane karo kahanan lingkungan pangolahan, wektu pendinginan produk lan proses sawise perawatan.

  • Gantungan Kunci Akrilik, Gantungan Kunci Bingkai Gambar, Stand Akrilik

    Gantungan Kunci Akrilik, Gantungan Kunci Bingkai Gambar, Stand Akrilik

    Katrangan Bahan: Gagasan sing apik lan elegan
    Akrilik, uga disebut PMMA utawa kaca organik, minangka bahan polimer plastik awal sing penting kanthi transparansi sing luwih apik.
    Stabilitas kimia lan tahan cuaca Penampilan anggun sing gampang dicelup lan diproses ndadekake praktis banget ing industri promosi hadiah.
    Path Material Path Material: Radium siji-sisi sing mengkilat Efek khayalan saka owah-owahan printing pindho sisi kanthi sinar cahya
    Panganggone produk: Kothak aksesoris sing rumit bisa mbungkus bagean lan nyithak LOGO panyebaran perusahaan
    U-jinis pola printing cetha UV printing proses printing cocog werna urip seamlessly nempel ing lapisan njero saka lumahing printing
    Susah ngeruk kembang, angel luntur, lan ora wedi kecemplung banyu.Pinggir patung CNC transparan, ora ana ambune aneh, lan sampeyan meh ora nyukur tangan.
    Materi piring sing nggunakake transmisi cahya dhuwur 93% utawa luwih transparan sawise dipoles.