Sugeng rawuh ing situs web iki!

Jingermi Business Co., Ltd.

Diadegake ing 2008 lan minangka perusahaan hadiah sing nggabungake produksi lan perdagangan internasional.Kantor pusat yaiku Dongguan Jingermi Co., Ltd. (Divisi Barang Aneka), Kutha Shenzhen lan Kutha Guangzhou kira-kira 40 menit nganggo mobil, lan transportasi trep.Saka macem-macem barang kayata barang anyar lan barang promosi, souvenir, acara lan barang konser, barang kampanye, lampiran majalah, produk akrilik, gantungan kunci, lan liya-liyane, pilih bahan lan genre miturut kabutuhan lan konsep pelanggan.Kita ngasilake barang sing nambah nilai perusahaan lan merek.

Produk Unggulan

Prodhuk wis lulus pemeriksaan ROHS, SGS toluene-free, phthalate-free, EN71, etc.

Produksi terpadu ing pabrik kita dhewe lan manajemen terpusat operasi OEM

Kabeh produk sing diprodhuksi ing pabrik kita dhewe lan pabrik sing kerja sama dipriksa kanthi tliti ing omah.

  • Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

    Kualitas

    Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

  • Pabrik kita wis berkembang dadi Produsèn Premier ISO9001: 2008 Certified saka kualitas High, biaya-Efektif produkPabrik kita wis berkembang dadi Produsèn Premier ISO9001: 2008 Certified saka kualitas High, biaya-Efektif produk

    Sertifikat

    Pabrik kita wis berkembang dadi Produsèn Premier ISO9001: 2008 Certified saka kualitas High, biaya-Efektif produk

  • diadegaké ing 2008 lan minangka perusahaan hadiah sing nggabungake produksi lan perdagangan internasional.Kantor pusat yaiku Dongguan Jingermi Co., Ltd.diadegaké ing 2008 lan minangka perusahaan hadiah sing nggabungake produksi lan perdagangan internasional.Kantor pusat yaiku Dongguan Jingermi Co., Ltd.

    Produsen

    diadegaké ing 2008 lan minangka perusahaan hadiah sing nggabungake produksi lan perdagangan internasional.Kantor pusat yaiku Dongguan Jingermi Co., Ltd.

Warta paling anyar

  • 1

    Bedane antarane karet silikon lan silikon

    Karet silikon akeh digunakake, nanging sawetara wong ora bisa mbedakake antara karet silikon lan gel silika, lan jeneng kasebut durung diputusake.Dina iki, editor bakal nliti beda lan klasifikasi antarane silikon lan karet silikon.Saiki, konsep o ...

  • 1

    Apa kegunaan saka PVC coaster?

    Umume wong mikirake silikon nalika nerangake coaster plastik, nanging nyatane PVC uga bisa digunakake kanggo nggawe coaster, lan coaster PVC duwe keuntungan luwih murah tinimbang coaster silikon.Kajaba iku, PVC ora beracun lan ora mbebayani sawise perawatan normal lan ora kalah karo gel silika ing t ...

  • Kontrol kualitas